Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιώργος Βαρδινογιάννης στην εκδήλωση για τον Απόστολο Κόντο

895

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία δύο ισχυρών παραγόντων του αθλητισμού, του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη και του πρώην Πρόεδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργου Βαρδινογιάννη στην εκδήλωση ονοματοδοσίας σχολικού γυμναστηρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια σε “Απόστολος Κόντος”.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου, ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές, ο Πρόεδρος του Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας Χρήστος Σύλλας, η Πρόεδρος της ΦΕΑ Ελένη Νικολέτου και ο Πρόεδρος του Αττάλου Γιάννης Τζέλης.

Τέτοιες κοινές παρουσίες παλαιών αθλητών, παραγόντων, πολιτικών και φίλων του αθλητισμού συμβάλουν σε ένα καλύτερο κλίμα στους αθλητικούς χώρους. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας και η 2η Σχολική Επιτροπή μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δοθεί το όνομα του Απόστολου Κόντου στο σχολικό  γυμναστήριο επί της Εθνικής Οδού, το οποίο  χρησιμοποιεί η ΑΕΚ και η ΦΕΑ.

Πλήρες ρεπορτάζ για την εκδήλωση και σύντομο βιογραφικό του Απόστολου Κόντου ΕΔΩ, ο οποίος αγωνίστηκε σε ΙΩΝΙΚΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΑΕΚ.