Μετά τα ερωτήματα της “Κοινωνίας Βήμα” και την κατακραυγή για την κοπή των δέντρων ο Τομπούλογλου καλεί για ενημέρωση!

58

Εσπευσμένα τρέχει ο δήμαρχος να ενημερώσει τους πολίτες για το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα και την επικείμενη κοπή δέντρων στο αλσύλλιο της οδού Πίνδου. Δεν θα το έκανε αν η παράταξη “Κοινωνίας Βήμα” δεν έθετε δημόσια ζητήματα προς απάντηση και αν οι κάτοικοι δεν προανήγγειλαν συγκέντρωση 7π.μ. την Κυριακή στην οδό Πίνδου στο σημείο κοπής των δέντρων.

Η πρωτοβουλία αυτή του Δημάρχου είναι ένα βήμα για διαδικασίες διαβούλευσης και ενημέρωσης για έργα στην πόλη αλλά πρέπει να γίνει σαφές ότι αυτή πρέπει να προηγείται των αποφάσεων και ενεργειών και όχι να έπεται!

Η ανακοίνωση και τα έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν διακινήθηκαν μόνο μέσω ενός site αγνοώντας τα υπόλοιπα, ωστόσο δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά δημιουργούν νέα ερωτήματα και κενά στην όλη διαδικασία.

Η πρόσκληση όπως ανέβηκε στο fb έχει ως εξής:

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, από κοινού με στελέχη της Περιφέρειας Αττικής και της Δημοτικής Αρχής, καθώς και τεχνοκράτες, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, ΜΜΕ και κάθε πολίτη της πόλης μας, σε ενημέρωση για τις εργασίες στην οδό Πίνδου, που συνδέονται με την έναρξη του αντιπλημμυρικού έργου της βόρειας Φιλαδέλφειας.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο του ΠΠΙΕΔ το Σάββατο, 9 Μαρτίου στις 6μμ
Προς διευκόλυνση όλων, επισυνάπτονται και τα βασικά έγγραφα που αφορούν στην υπόθεση