Αύριο συζητείται το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δράσης 2024 του Δήμου

31

Με έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής αύριο Πέμπτη 7/3/24 ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας επιδιώκει να επιταχύνει τις διαδικασίες έγκρισης του προϋπολογισμού 2024 εισάγοντας για έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2024.

Επίσης έγινε γνωστό ότι το Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ γνωμοδότησε θετικά επί του σχεδίου προϋπολογισμού έτους 2024 στο σκέλος των προβλεπόμενων εσόδων, τα οποία εμφανίζονται λιγότερα κατά 3,5% σε σχέση με το 2023.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ. 6 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 7η του μηνός Μαρτίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε έκτακτη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω μοναδικό θέμα:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Κατάρτιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2024, ως προς τον πίνακα στοχοθεσίας του Δήμου, και υποβολή του προς ψήφιση στο Δημ. Συμβούλιο.

  • Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, δεδομένης της μεγάλης καθυστέρησης που έχει σημειωθεί στην διαδικασία κατάρτισης, ψήφισης και έγκρισης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024 και στο πρόβλημα που αυτή δημιουργεί στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου.

 Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ