Περιοδεία Γ. Πατούλη στη Ν. Φιλαδέλφεια παρόντων των Γ. Βούρου & Χ. Τομπούλογλου

107

Τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επισκέφθηκε την Τρίτη (11/7) ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει σε όλη την Αττική, οι περιοδείες αυτές πραγματοποιούνται εν μέσω προεκλογικής περιόδου των περιφερειακών εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, με τον οποίο συζήτησαν ζητήματα της πόλης. 

Από τις συζητήσεις δεν προέκυψε τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο ευχές,  για τα έργα που καθυστερούν, όπως το κτίριο του 3ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας (έπρεπε να είχε παραδοθεί πριν 2 χρόνια), οι επισκευές-συντηρήσεις στις γέφυρες Βρυούλων και Πίνδου, τα έργα στον Ποδονίφτη (είχαν κάνει από κοινού αυτοψία τον Ιανουάριο του 2022), η ανέγερση κτιρίου ΚΑΠΗ στη λεωφόρο Δεκελείας, οι ζώνες πρασίνου και προστασίας στον Κηφισό και Γιαμπουρλά, το αντιπλημμυρικό έργο στη οδό Σκρά (συλλεκτήρας Σ7) κ.α.

Ο περιφεριάρχης παρέδωσε στον δήμαρχο Γιάννη Βούρο, ένα ακόμη σύγχρονο απορριμματοφόρο συλλογής βιοαποβλήτων και 189 καφέ κάδους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τον περιφερειάρχη συνόδευαν από κοινού στην περιοδεία του στην πόλη (βλέπε φωτ. γηπέδου ΑΕΚ και ΚΑΠΗ) ο Γιάννης Βούρος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Τομπούλογλου, που ολοκληρώθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Γατσούλης δημοσιοποίησε φωτογραφία του με τον Γ. Πατούλη που ελήφθη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.