Η ελλιπής συντήρηση του “Απ. Κόντος” από το Δήμο αιτία αναβολής αγώνα της ΦΕΑ – Σε κίνδυνο αγώνας της ΑΕΚ

59

Λίγες μέρες μετά τις τυμπανοκρουσίες για την ονοματοδοσία του σχολικού γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου ν. Φιλαδέλφειας σε “Απόστολος Κόντος” ήρθαν στην επιφάνεια τα προβλήματα με την ελλειπή συντήρηση του αγωνιστικού χώρου. Η ευθύνη βαρύνει την 2η σχολική επιτροπή του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας, της οποίας αρμοδιότητα είναι το γήπεδο. 

Έτσι σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της 15ης Φεβρουαρίου μεταξύ της ΦΕΑ και τον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, καθώς ένα πρόβλημα με το παρκέ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας οδήγησε τους διαιτητές σε αυτή την απόφαση.

Η προσπάθεια που έγινε για να “μπαλωθεί” με ταινία !!! ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε αποτέλεσμα και για να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού των αθλητών και των διαιτητών, η αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Elite League δεν ξεκίνησε ποτέ. 

Δεν είναι μόνο η ασφάλεια των αθλητών αλλά και η ασφάλεια των μαθητών του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας που γυμνάζονται εκεί μια που το γήπεδο είναι σχολικό.

Το Σαββάτο 18 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένος αγώνας βόλεϊ γυναικών   της ομάδας της ΑΕΚ και της Θέτιδας, ο οποίος ενδέχεται να αναβληθεί αν δεν λυθεί το πρόβλημα.