Οι Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πίνδου για την επισκευή της γέφυρας στα θέματα της Ε.Π.Ζ.

349

Σε Τεχνική Έκθεση που συντάχθηκε από μηχανικούς της Περιφέρειας Αττικής, μετά από ενδελεχή μακροσκοπικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 14 & 15.10.2021 διαπιστώθηκαν αστοχίες και φθορές στην γέφυρα της οδού Πίνδου με την Εθνική Οδό (Λ. Κηφισού), που δημιουργούν επικίνδυνη κατάσταση τόσο για πεζούς όσο και για τα οχήματα. Για την επισκευή της γέφυρας και την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων η Περιφέρεια έκανε σχετική ανάθεση , οι απαιτούμενες δε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έρχονται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σε συνεδρίαση της 21/9/22. Σχετικά με το θέμα αυτό αναφερθήκαμε αναλυτικά ΕΔΩ.

Καλείσθε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Λ. Δεκελείας 97 την 21η του μηνός Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέμα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Παραχώρηση ή μη άδειας εγκατάστασης Σταθμού Διανομής και αγωγών Φυσικού Αερίου.
2. Τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη, ο οποίος θα ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, επί της Λ. Δεκελείας, στο ύψος του ΠΠΙΕΔ και στο σημείο που υπάρχει η διάβαση πεζών.
3. Παραχώρηση κατ’ εξαίρεση μονού τάφου Διαρκούς χρήσης Ζιάγκα Μ. και Κουσκουλιάνου Χ.
4. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης λόγω αναπηρίας επί της οδού Σαλαμίνος 20, Νέα Χαλκηδόνα.
5. Παραχώρηση χώρου διέλευσης επί του πεζοδρομίου, στην οδό Δοξάτου 2 & Μαραθώνος στη Νέα Χαλκηδόνα και άδεια τοποθέτησης εμποδίων.
6. Παραχώρηση χώρου διέλευσης επί του πεζοδρομίου, στην οδό Ν. Τρυπιά 17 & Εθν. Αντιστάσεως στη Νέα Χαλκηδόνα.
7. Παραχώρηση άδειας διέλευσης πεζοδρομίου και τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Επανεισαγωγή
8. Ορισμός χώρων καταφυγής πολιτών και υποστηριζόμενων από το Δήμο σημείων για το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης συνεπειών στο πλαίσιο της «Εθνικής πολιτικής μείωσης κινδύνων καταστροφών».

9. Σύμφωνη γνώμη για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Άρση επικινδυνότητας σε δύο γέφυρες της Λ. Κηφισού (Γέφυρα Ροσινιόλ και γέφυρα επί της οδού Πίνδου, άνωθεν της οποίας διέρχεται η Λεωφόρος Κηφισού)».

Παρακαλούμε σε περίπτωση κωλύματος να ενημερώσετε έγκαιρα τη Γραμματέα της Επιτροπής
Ποιότητας Ζωής προκειμένου να κληθεί για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση αναπληρωματικό
μέλος σύμφωνα με το άρθρο 75 Ν.3852/10 (ΦΕΚ Α ́ 87/7-6-2010).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ