Παρουσιάστηκε μελέτη για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της πόλης

3
Με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία η έρευνα του ΕΕΑ για τους επαγγελματίες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας .📈 
Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τους επαγγελματίες και τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας παρουσιάστηκαν την Τετάρτη 08 Ιουνίου στην εκδήλωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με θέμα «Οι προοπτικές ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας» στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), και αφορούσε τα προβλήματα του κλάδου, τις προοπτικές ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων καθώς και την αναπτυξιακή πορεία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.
 
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, καθώς και ο π. Αντιδήμαρχος και σύμβουλος του Δημάρχου Παύλος Κότσιρας.
➡️Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Βλάχος, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, στελέχη του Δήμου, στελέχη του ΕΕΑ και αρκετοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.
Μπορείτε να διαβάσετε το σύνολο της έρευνας εδώ: