Νέος χλοοτάπητας στο προπονητικό γήπεδο της οδού Πλαστήρα

2
Με εξαιρετική επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους συμπολιτών μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου δημοτικού αθλητικού χώρου (με νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς) που βρίσκεται επί των οδών Κιλκίς & Πλαστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, το απόγευμα του Σαββάτου 07 Μαΐου 2022, σε μία σεμνή τελετή που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.
 
Ακολούθησε η απονομή τιμητικού επάθλου από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο προς την ομάδα του ΑΟΝΦ «Άτταλος» για την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών. Το έπαθλο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Αγοραστός.
 
Στην συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λύσσανδρος Γεωργαμλής απένειμε τιμητική πλακέτα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την συμμετοχή της στην εκδήλωση αλλά και για την φιλανθρωπική της δράση.
Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για τους ίδιους λόγους βραβεύτηκε και από τον πρόεδρο του ΑΟΝΦ «Άτταλος» Γιάννη Τζέλη.
 
Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή ενός ξεχωριστού φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του ΑΟΝΦ Άτταλος! (4-4)