Τέμπη: Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια μοναδικοί στο διαδίκτυο λογαριασμοί είδαν τη συναυλία

4
Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια μοναδικοί λογαριασμοί είδαν τη συναυλία των Τεμπών…
Ασύλληπτα νούμερα
Η ομάδα του estage.gr που φρόντισε για την ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο (κι έκανε άψογη δουλειά) έχει να το λέει για τα νούμερα της μετάδοσης, για την «τηλεθέαση»… Και να το υπερηφανεύεται. Συντονίστηκαν σε κάποιες στιγμές τις συναυλίας περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες, 1,3 εκατομμύρια διαφορετικοί λογαριασμοί.
Αυτό σημαίνει ότι το είδαν σαφώς πολλοί περισσότεροι μια και από τον κάθε λογαριασμό δεν έβλεπε μόνο ένας. Τις παρέες που μαζεύτηκαν στα σπίτια και έβλεπαν από Smart-TV αν υπολογίσετε θα καταλάβετε. Αφήστε δε τις πλατείες και τα μαγαζιά που πολλαπλασιάζουν ακόμα περισσότερο τα ασύλληπτα, ούτως ή άλλως, νούμερα.
Υπενθυμίζεται πως στη συναυλία τραγούδησαν ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Τάνια Τσανακλίδου, η Μάρθα Φριντζήλα, η Ιουλία Καραπατάκη και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων..
Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας αντιμετώπισε φοβικά τη συναυλία και δεν ανέλαβε πρωτοβουλία για ζωντανή αναμετάδοση της σε κενρικά σημεία της πόλης, όπως έκαναν πολλοί άλλοι δήμοι.