Κέρδισε την ένσταση ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας – Επαναλαμβάνεται ο αγώνας με τον Αμύντα για την άνοδο στην Α1 μπάσκετ γυναικών

60
Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας κέρδισε την ένσταση που έκανε για το Game 1 των τελικών ανόδου στην Α1 με αντίπαλο τον Αμύντα. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον ισχύοντα Κανονισμό Διαιτησίας, έκανε δεκτή την ένσταση. Ως εκ τούτου η αυριανή αναμέτρηση αναβάλλεται, καθώς με βάση την τελική απόφαση, το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα επαναληφθεί με εδραιούχα ομάδα τον ΙΩΝΙΚΟ ΑΣ. Ν.Φιλαδέλφειας.
 
Το ιστορικό του πρώτου αγώνα που ακυρώθηκε
 
Στα 3:68” δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν 55-53 υπέρ της ομάδας της πόλης μας, έγινε ξεκάθαρη παράβαση κανονισμού. Η αθλήτρια που δέχτηκε την εισαγωγική πάσα (Ν. 11 Παπαρδέλα Βασιλική) κατά την επαφή της με την μπάλα, πατάει ξεκάθαρα την πλαϊνή γραμμή του γηπέδου και στη συνέχεια ενώ βρίσκεται εκτός ορίων αγωνιστικού χώρου, πασάρει την μπάλα στην συμπαίκτρια της (Ν. 6 Μαργώνη Ζωή) και αυτή βάζει τρίποντο το οποίο καθορίζει – αλλοιώνει το τελικό αποτέλεσμα (55-56).
https://fb.watch/scOCAhlr2u/
https://www.facebook.com/watch/?v=443964468224893&ref=sharing