Με κριτήρια V.I.P. και όχι ιατρικά θα νοσηλεύονται κατά απόλυτη προτεραιότητα φίλαθλοι του τελικού του Conference League στον “Ευαγγελισμό”. – Αντιπαράθεση Α. Γεωργιάδη με τους νοσοκομειακούς γιατρούς.

6

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει με το έγγραφο του διοικητή του “Ευαγγελισμού” για την περίθαλψη, κατά απόλυτη προτεραιότητα, VIP φιλάθλων που θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένα πεντάστερα ξενοδοχεία της Αθήνας.

Για το θέμα έντονη αντιπαράθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, που έσπευσε να δικαιολογήσει την ανακοίνωση, δηλαδή την πρωτοφανή απόφαση να περιθάλπονται κατά «απόλυτη προτεραιότητα» στον «Ευαγγελισμό», οι VIP επισκέπτες για τον τελικό του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε ο γγ της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Παπανικολάου.

Έτσι κάθε μέρα προστίθεται και ένα επίτευγμα των “αρίστων”  στα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του τελικού με προεξέχοντα τη διοίκηση Τομπούλογλου στο δήμο Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας που κάνει τις αυλές των σχολείων χώρους στάθμευσης, που δέχεται να κλείσουν τα σχολεία την 29η Μαΐου με ανακοίνωση της ΕΠΟ (sic), που ετοιμάζεται να μοιράσει διαπιστεύσεις για την εφαρμογή του αστυνομικού μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε οικοδομικά τετράγωνα πέριξ του γηπέδου, που κλείνει κοινόχρηστο χώρο για δύο βδομάδες κ.α. πολλά που θα δούμε στο μέλλον, χωρίς καμία ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

«Τι σχέση έχει αυτό με το απαράδεκτο αυτό έγγραφο που λέει όχι όλοι οι φίλαθλοι, αλλά συγκεκριμένοι VIP» θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα έναντι όλων των υπόλοιπων επειγόντων, υπογράμμισε και τόνισε ακόμα: «Εγώ περίμενα, είχα την αυταπάτη ότι ο κ. Γεωργιάδης θα συμμάζευε λίγο τον διοικητή του Ευαγγελισμού. Τώρα που το πήρε πάνω του, πρέπει ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον Γεωργιάδη»,