Ο Δήμος ταλαιπωρεί τους κατοίκους: Αποκλεισμένη ολόκληρη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας, από σήμερα μέχρι 30 Μαΐου, για τις ανάγκες του τελικού του Europa Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ.

119

 

Αντιμέτωποι με τα κάγκελα βρέθηκαν σήμερα το πρωί κάτοικοι ανατολικού τμήματος της Νέας Φιλαδέλφειας που επιχείρησαν να πάνε τα παιδιά τους στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς όπως επίσης όσοι ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την συγκοινωνία (τρόλεϊ και λεωφορεία). 

Άνθρωποι ιδιωτικής εταιρείας δεν επέτρεπαν την διέλευση πεζών από τον κοινόχρηστο χώρο, ο οποίος έχει καταληφθεί από νταλίκες που μεταφέρουν εξοπλισμό για τις ανάγκες διεξαγωγής του τελικού του Europa Conference League, την 29η Μαΐου στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Σημειώνεται ότι ακόμα και στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας της ΕΠΟ, που με καθυστέρηση ανακοίνωσε χθες ο Δήμος, δεν περιλαμβάνεται ο περιορισμός αυτός δώδεκα (12) μέρες πριν τον αγώνα!!!

Κάτοικοι επικοινώνησαν με το γραφείο δημάρχου, το οποίο δήλωσε άγνοια παρά το ότι συνεργία του δήμου τοποθέτησαν τον ασφαλτοτάπητα σε τμήμα κοινόχρηστου χώρου και συνεχίζουν εργασίες και σήμερα το πρωί.

Ο Δήμος έπρεπε εγκαίρως να έχει ενημερώσει τους κατοίκους, τις σχολικές μονάδες και τις επιχειρήσεις της περιοχής για τα μέτρα αυτά  εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απρόσκοπτη διέλευση των πολιτών για να αποφύγουν την ταλαιπωρία. Η απαξίωση δε του δημοτικού συμβουλίου για τα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στην πόλη τις επόμενες μέρες είναι χαρακτηριστική με αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου και του Προέδρου του ΔΣ.

Απορίας άξιον παραμένει επίσης το γεγονός της  προσέλευσης από βόρεια και ανατολικά των φιλάθλων της ΑΕΚ στον Κυριακάτικο αγώνα με την Λαμία, για τον οποίο έχουν πωληθεί όλα τα εισιτήρια.