Δυσαρμονία πρωτοκόλλου στον διαγωνισμό για τις έξυπνες διαβάσεις σε Ν.Φιλαδέλφεια Ν Χαλκηδόνα

Ο συμπολίτης μας κ. Παντελής Παντελόγλου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε ζητήματα του διαγωνισμού για τις έξυπνες διαβάσεις. Ωστόσο παραμένουν αναπάντητα από τη διοίκηση Γιάννη Βούρου τα ερωτήματα: ποιος σχεδίασε και κοστολόγησε τις διαβάσεις και πως θα γίνει ένα τέτοιο έργο όταν δεν υπάρχει σχετική συνολική κυκλοφοριακή μελέτη; Όλα στο πόδι.

108

Η ανάρτηση του κ. Παντελή Παντελόγλου έχει ως εξής:

Η δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου, και ειδικότερα ο μεταπηδήσας απ’ τον συνδυασμό του Παντελή Γρετζελιά Θάνος Λέκκας, έχει βαλθεί αυτές τις μέρες να πήξει τα σόσιαλ μίντια με νούμερα μελλοντικών έργων, λες και έτσι μετριέται η αποτελεσματικότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής.
 
Όμως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες – τις οποίες ελπίζει ο κ. Λέκκας να μην εξετάσει κανείς. […]
Σχηματίζεται μια Επιτροπή Διερεύνησης Τιμών, αποτελούμενη από υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας (Εύα Κολοβού, Χρήστος Κίτσιος, Αντωνία Αναστασοπούλου) για να συγκρίνει τις τιμές των προσφορών που συγκεντρώθηκαν. Η επιτροπή συνεδριάζει. Το πρακτικό της επιτροπής λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου 18127/29-7-2022, ενώ στο κείμενο αναγράφεται ότι συνεδρίασε στις 2/8/2022 (αριθμός πρωτοκόλλου τέσσερις ημέρες πριν τη συνεδρίαση), ενώ η προσφορά της NOVOVILLE έχει αριθμό πρωτοκόλλου 18273/02.08.2022, δηλαδή μεγαλύτερο απ’ τον αριθμό πρωτοκόλλου του πρακτικού της επιτροπής που την αξιολόγησε.
Έτσι, η υπηρεσιακή επιτροπή κατάφερε να αξιολογήσει μία προσφορά πριν κατατεθεί (!), σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου τουλάχιστον.