Σάλος και αντιδράσεις για το προεκλογικό πανό

Στις δημοτικές εκλογές θα εκλέξουμε δήμαρχο της Ν.Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας και όχι πρόεδρο της ομάδας, η ΑΕΚ έχει διοίκηση.

328

Αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θα επιθυμούσε ο Στέφανος Γατσούλης έφερε η ανάρτηση πανό στα γραφεία της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με πλήθος από αρνητικά σχόλια, κυρίως φίλων της ομάδας, να κατακλύζουν το διαδίκτυο . Στη φωτογραφία διακρίνεται ευκρινώς ότι το πανό είναι δεμένο στα κάγκελα του μπαλκονιού των γραφείων της ερασιτεχνικής επί της οδού Φωκών, όπως έφερε στη δημοσιότητα το dekeleias.gr. 

Η προσπάθεια που κάνουν αρκετοί συνδυασμοί να δείξουν ότι έχουν την εύνοια ή την υποστήριξη της ΑΕΚ είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού αρκεί να αναφέρουμε τις φωτογραφίες υποψηφίων δημάρχων με ένα επετειακό κολάζ από το νταμπλ που κατέκτησε η ομάδα την περίοδο 2022-23. 

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ δήλωσε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με το πανό πολιτικού περιεχομένου σεβόμενη όλους τους υποψηφίους ενώ ο Σ. Γατσούλης δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εμπλέξει την ΑΕΚ στα δημοτικά πράγματα της πόλης. 

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση για το γεγονός

“Η ΑΕΚ ενημερώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία συμμετοχή ή εμπλοκή έχει με πανό πολιτικού περιεχομένου, που κρεμάστηκε εν αγνοία της, από την εξωτερική πλευρά των γραφείων της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άμεσα μάλιστα, με το που έγινε αντιληπτό, επικοινώνησε τόσο με την Δημοτική Αρχή, όσο και με τον επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται το συγκεκριμένο πανό, ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει να κατέβει. Η ΑΕΚ εκτιμά και σέβεται όλους τους υποψήφιους και την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να χρησιμοποιεί το όνομά της για την προβολή του”.

Ο Στέφανος Γατσούλης έκανε την παρακάτω δήλωση για το γεγονός