Η Νέα Φιλαδέλφεια φορά τα γιορτινά της υποδεχόμενη χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ – Μεγάλη φιέστα για το πρωτάθλημα

163

Η πόλη έχει αρχίζει να ζει στους ρυθμούς της αυριανής μεγάλης μέρας για την ομάδα της την ΑΕΚ. Το μεσημέρι οι καφετέριες, τα εστιατόρια και τα ζαχαροπλαστεία ήταν σχεδόν γεμάτα ενώ πολλοί επισκέπτες με τα διακριτικά της ομάδας έκαναν την βόλτα τους στον πεζόδρομο. Διακρίναμε μάλιστα ορισμένους να φέρουν αποσκευές γεγονός που επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση από την επαρχία αλλά και το εξωτερικό μια που στην πλατεία Πατριάρχου συναντήσαμε ομάδα φίλων της ΑΕΚ που είχαν έρθει από την Κύπρο!

Πολλοί αναμένεται να ξενυχτίσουν στα καταστήματα της πόλης, τα οποία κατά πληροφορίες ετοιμάζονται για αυτό. Η κίνηση προβλέπεται να αυξηθεί το απόγευμα και να κορυφωθεί σήμερα το βράδυ μέχρι και αύριο Κυριακή το πρωί. Την ώρα του αγώνα εκτιμάται ότι θα βρίσκονται στην πόλη πάνω από 50.000 φίλοι της ομάδας, αριθμός υπερδιπλάσιος των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dekeleias.gr ετοιμάζεται μεγάλη φιέστα εντός του γηπέδου με τραγούδια, τυμπανιστές που θα δίνουν το ρυθμό και αυτόματους εκτοξευτήρες που θα πετάνε φανέλες στους φιλάθλους. Ο αγώνας με την ομάδα του Βόλου αρχίζει στις 8μμ.

Η συγκίνηση του προσφυγικού και όχι μόνο κόσμου της Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας για την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ, την πρώτη μάλιστα χρονιά στο νέο γήπεδο, είναι τεράστια. Συμπολίτες όλων των ηλικιών αλλά και όλων σωματειακών προτιμήσεων αναμένουν με ενδιαφέρον τις μεγάλες στιγμές που θα ζήσει η ομάδα και η πόλη.   

Το προσφυγικό στοιχείο της Νέας Φιλαδέλφειας έχει ένα  ακόμη λόγο να θεωρεί σημαντική την αυριανή ημέρα μια που το πρωί της Κυριακής θα γίνουν εκδηλώσεις στη μνήμη της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, οι οποίες θα ολοκληρωθούν με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Μικρασιατών στις 10.30 π.μ.