Η ΑΕΚ γιόρτασε στη Νέα Φιλαδέλφεια το πρωτάθλημα της Pre League και την άνοδο

28

Η ΑΕΚ στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας “Α. Κόντος” σήκωσε την κούπα της πρωταθλήτριας με τις φανέλες των αθλητών της να έχουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα «Επιστρέψαμε».

Η σχετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του γυναικείου βόλεϊ με το Μαρκόπουλο (Μεγάλη Τετάρτη 12/04) και περιελάμβανε την απονομή Κυπέλλου στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Pre League, καθώς και η απονομή των μεταλλίων του Εφηβικού τμήματος βόλεϊ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Έτσι η ΑΕΚ επιστρέφει στη Volley League Ανδρών, εκεί που ανήκει, ύστερα από 4 χρόνια αφού επικράτησε στον τελευταίο αγώνα με 3-1 σετ του Φλοίσβου μέσα στο Παλαιό Φάληρο κατακτώντας το πρωτάθλημα της Pre League, «σφραγίζοντας» την απευθείας άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ. 

Φλοίσβος – ΑΕΚ 1-3
Τα σετ
: 17-25, 25-27, 25-21, 22-25.
ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΣ (Παναγιώτης Λακασάς): Δρογκάρης, Τζιουμάκας, Μαδούρας, Ντέντον, Γκίλμπερτ, Μαρσέλλος / Γκούζντα (λ), Σπιταδάκης (λ), Αναγνώστου, Χριστόπουλος, Αγγελόπουλος.
ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Μελλές, Μπατατζίμ, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Αμορίμ, Ρούσης / Πολυχρονιάδης (λ), Αχιλλεόπουλος (λ), Ράμος, Καβαρινός.

Η Α.Ε.Κ. ισοβάθμησε με την Καλαμάτα 80 στους 43 βαθμούς αλλά υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.