Με καθυστέρηση η μελέτη για το “ξεχορτάριασμα” του Άλσους στην Οικονομική Επιτροπή

Μπήκε ο Απρίλιος και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας καλείται να εγκρίνει τη μελέτη για την διενέργεια διαγωνισμού για τον καθαρισμό του άλσους και των οικοπέδων, εργασίες που σύμφωνα με οδηγίες της πυροσβεστικής πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλους του μήνα!

40

Νέα Φιλαδέλφεια, 31/03/2023

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 5η του μηνός Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την υπηρεσία «Ξεχορτάριασμα Άλσους για λόγους πυρασφαλείαςΚοπή-απομάκρυνση ξερών χόρτων-Καθαρισμός οικοπέδων για λόγους πυροπροστασίας» (Α.Μ. 6/2023).
  2. Έγκριση πρακτικού γνωμοδοτικής επιτροπής διαπραγμάτευσης για την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ» (Α.Μ. 19/2023) και ανάδειξη αναδόχων.
  3. Έγκριση αριθ. 113/23 απόφασης Δημάρχου (άρθρο 58 παρ. 2 του Ν. 3852/10) περί άσκησης αίτησης αναίρεσης κλπ. κατά τις υπ΄αριθμ. 1197/2023 αθωωτικής Απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών.
  4. Yποβολή μήνυσης κατ΄αγνώστων για πλαστογράφηση σφραγίδων θεώρησης γνησίου υπογραφής και υπογραφών υπαλλήλου ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας.
  5. Εξειδίκευση πίστωσης για την επιχορήγηση του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας.

 

-Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                                               
                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                          ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


                            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΒΟΥΡΟΣ