Εγκαινίασε το νέο ατελιέ της η Φιλαδελφιώτισσα Κατερίνα Σαμαρτζίδου, παρών ο Γιάννης Τζέλης

559

Την Κυριακή 2 Απριλίου επισκεφθήκαμε το καινούριο ατελιέ της φιλαδελφειώτισσας Κατερίνας Σαμαρτζίδου που βρίσκεται επί της οδού Λαυρίου(απέναντι από το 1) στη Νέα Φιλαδέλφεια και συνομιλήσαμε μαζί της για το έργο της, τις δυσκολίες έκφρασης σε νέες φόρμες και αναζητήσεις. 

Στην έκθεση συναντήσαμε και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τζέλη με μέλη και φίλους του συνδυασμού ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ.  Η επίσκεψη μας έκλεισε με τους γευστικού μεζέδες της Κατερίνας και το αρωματικό τσίπουρο του Γιάννη Τζέλη. 

Η Κατερίνα Σαμαρτζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα. Τα σχολικά χρόνια τα πέρασε στο Νέο ηράκλειο Αττικής. Ζωγραφική και αγιογραφία διδάχτηκε από την Κατερίνα Δημητρίου στη σχολή της UMESCO-ΔΑΚΕΠΕ ΑΝΟΔΟΣ .

Βραβεύθηκε από την UNESCO για την προσφορά της στην τέχνη. Έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις με το «Art Way», τη «Διώνη» και την «ΛΑΝΑΣ» και στο φεστιβάλ εθελοντισμού «ATHENS CHARITY WEEK» της Dreamteam, με διοργανωτή τον Χρήστο Πετρίδη. Ατομικές εκθέσεις έχει κάνει στο Ενετικό μουσείο Νάξου, στην Κηφισιά και στη Βίλα Στέλλα στο νέο ηράκλειο Αττικής.

Τον Ιούνιο του 2021 επιμελήθηκε την πρώτη ομαδική έκθεση στη Gallerie Δημιουργών, ενώ σχεδίασε το εξώφυλλο ενός CD με τίτλο «Εν λευκώ».