Με την μαθητική παρέλαση ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου – Προεκλογική εμφάνιση συνδυασμών

Με λαμπρότητα, επισημότητα και με την συμμετοχή πλήθους συμπολιτών μας, εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της «25ης Μαρτίου 1821» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση. Αισθητή η παρουσία μελών δημοτικών συνδυασμών ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου

63

Μετά την Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας, χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Πανοσ. Αρχιμ. π. Τιμόθεου Ηλιάκη, καθώς και του Πανοσ. Αρχιμ. π. Παντελεήμονα Παπασυνεφάκη, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, Αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπων συλλόγων, παρατάξεων και φορέων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων της πλατείας Κωνσταντινουπόλεως της Νέας Φιλαδέλφειας.

Την εμφάνισή τους έκαναν επικεφαλής συνδυασμών, που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να λάβουν μέρος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, συνοδευόμενοι από μέλη των παρατάξεων των τόσο στον Ηρώο όσο και στην πλατεία Πατριάρχου. Από το διαδίκτυο αντλήσαμε και δημοσιεύουμε φωτογραφίες για την επιβεβαίωση αυτής της παρουσίας.