Επικίνδυνη Ασφαλτόστρωση στη Βρυούλων – του Νίκου Θεοδωρόπουλου

Αλιεύσαμε από τον προσωπικό λογαριασμό στο F/B του συμπολίτη μας μηχανικού Νίκου Θεοδωρόπουλου την καταγγελία για επικίνδυνες ατέλειες σε εργολαβία ασφαλτόστρωσης στην οδό Βρυούλων, θύμα των οποίων ο ίδιος και κρίναμε αναγκαίο να την αναδημοσιεύσουμε.

39
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ένα έργο που υλοποιεί κάθε εργολάβος στην πόλη, έτσι και μια ασφαλτόστρωση, όλοι γνωρίζουμε ότι μετά την αποπεράτωσή του, παραδίδεται με πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής. Έτσι υποχρεωτικά και βάσει νομοθεσίας ελέγχεται η σωστή εκτέλεση από το Δήμο.(!!!)
Σε αυτό το λαγούμι καταμεσής της οδού Βρυούλων (υπάρχουν αλλά 5-6 στο ίδιο μέρος) έπεσα με το σκουτεράκι μου με όλες τις σχετικές επιπτώσεις. Δεν μπορώ να συγχωρήσω την επικίνδυνη αυτή κακοτεχνία, η οποία προ του έργου ήταν ολίγον καλύτερη αλλά και αυτή εκτός προδιαγραφών. Σοβαρές οι ευθύνες των αρμόδιων.
Η αποπεράτωση του έργου, μετά την γενική ασφαλτόστρωση, γίνεται με την μεταφορά του φρεατίου στο σωστό ύψος. Αυτό αναφέρεται και στις τεχνικές προδιαγραφές του έργου και της σύμβασης με τον εργολάβο….
ΕΡΩΤΗΜΑ
Θα έπρεπε να μείνω στο τόπο, ώστε να γίνω “θυσία”και τότε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι?