Γιάννης Τζέλης: «Συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων για τη λύση των προβλημάτων της πόλης μας!»

Με αναφορές στα μεγάλα προβλήματα της Νέας Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας, την κατάσταση της τοπικής αγοράς, τις επιπτώσεις της λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ, το άλσος αλλά και ζητήματα δημοκρατικής λειτουργίας του Δήμου δήλωσε ανοικτός σε συνεργασίες και συμμαχίες με προοδευτικές δυνάμεις της πόλης για τα ζητήματα που χρονίζουν.

109

«Η αγάπη και το ενδιαφέρον για την πόλη μου, μαζί με την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω τον δημαρχιακό θώκο», δήλωσε ο επικεφαλής της νεοσύστατης δημοτικής παράταξης «Κοινωνίας Βήμα» και υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τζέλης, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αν και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η παράταξη στελεχώνεται με ανθρώπους από όλο το πολιτικό, κοινωνικό και αυτοδιοικητικό φάσμα με διοικητική εμπειρία, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως είναι ανοιχτός σε συνεργασίες και συμμαχίες με δυνάμεις, που έχουν συγκλίνουσες πολιτικές καταβολές μέσα από παραγωγικές συζητήσεις. 

Αναφέρθηκε στα ζητήματα κομματικών στηρίξεων επί δημοτικών προγραμμάτων επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βρίσκεται σε εσωτερικές διαδικασίες επιλογής μέσα από  χάρτη που έχει αποφασίσει, τις δε αποφάσεις θα λάβουν τα όργανα.  

Αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, ο κ. Τζέλης εστίασε σε αυτά της καθημερινότητας (καθαριότητα, φωτισμός, αθλητικοί χώροι και πράσινο), καθώς επίσης και στο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και χρόνια τον δήμο.

«Χρειάζονται μελετημένες παρεμβάσεις για να δοθεί μόνιμη και μακρόπνοη λύση», υπογράμμισε ο Γ. Τζέλης, σχετικά με τις επιπτώσεις της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, επισημαίνοντας ωστόσο ότι κυκλοφοριακό και έλλειψη χώρων στάθμευσης είναι προβλήματα που υπάρχουν ακόμα και όταν δεν διεξάγονται αγώνες ποδοσφαίρου στην ΟΠΑΠ Αρένα.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Τζέλη στο παρακάτω link:

 
 
 
ΠΗΓΗ94fm