Η Αστική Προσβασιμότητα στην Ο.Ε. την Τρίτη 7 Μαρτίου

Το έργο είναι αρχικού προϋπολογισμού 49.600 ευρώ και αφορά την καταγραφή με τη μορφή ενός πλήρους σχεδίου για τις αναγκαίες παρεμβάσεις και κατασκευές για τη εξασφάλιση ασφαλούς προσβασιμότητας σε κοινόχρηστους αλλά και ιδιωτικούς χώρους για βασικές κοινόχρηστες και κοινωφελείς χρήσεις. Η χρηματοδότηση είναι από πηγές του Πράσινου Ταμείου.

35

Νέα Φιλαδέλφεια, 03/03/2023

Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 7η του μηνός Μαρτίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού (κάτω των ορίων) για την υπηρεσία «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π) στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας» (Α.Μ. 164/22) και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.
  2. Έγκριση πρακτικού επιτροπής διαπραγμάτευσης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» (Α.Μ. 14/2023) και ανάδειξη αναδόχου.

-Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

                           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
                             ΤΗΣ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ