Νίκη ελπίδας ο Άτταλος με 2-1 στο 90′

41

Σε ένα ματς που… έσπασαν καρδιές, η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Ανθούπολη, επικράτησε με 2-1 και διατηρεί το «πάνω χέρι» για τη διεκδίκηση της σωτηρίας μέσω της διαδικασίας των μπαράζ στο φινάλε της σεζόν, στα οποία, κάτω από προϋποθέσεις, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μην είναι αναγκαία. Με το ίδιο σκορ ο Άτταλος είχε κερδίσει στον α γύρο εκτός έδρας.

Όλη η ιστορία της συνάντησης που έγινε στο γήπεδο του Κόκκινου Μύλου «γράφτηκε» στο τελευταίο ημίωρο. Στο 65ο λεπτό ο Κυριαζής εκτέλεσε με άψογο τρόπο φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα, ισοφαρίζοντας μετά από δύο λεπτά (67’0 με σουτ του Φέκα μετά από ασίστ του Μυλόβα (1-1). Μάλιστα, ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή στο 90ο λεπτό, όταν ο Πατρινός αξιοποίησε φάουλ του Φούντα και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1!

Διαιτητές: Σύψας, Τράντας-Τζανής

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Κώνστας, Γεωργόπουλος, Ξυμητήρης (43′ λ.τρ. Μυλόβας), Πατρινός, Πανάκης, Νικολάκης, Τριάντης, Δούκας, Ντόνης (75′ Μποζινάκης), Φούντας (90′ Ρεθεμιωτάκης), Φέκας (90′ Ρουκάι)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αλέξης Γκλεγκλές): Αλεξόπουλος, Δόριζας (46′ Χάιδας), Αρβανίτης (54′ Κυριαζής), Πανίδης, Χιονάς, Πάσσαρης, Ρεστζόβ, Μπίμπιζας, Καλογερής, Ηλιόπουλος, Ξυνογαλάς (92′ Μαντινιώτης).