Εκδήλωση – Συναυλία συμπαράστασης στους σεισμόπληκτους της Συρίας θα γίνει την Τετάρτη 22/2

43

Στον ιστορικό κινηματογράφο τέχνης της Αθήνας STUDIO new star art cinema, στην οδό Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, Πλατεία Αμερικής (τηλ: 210 8640054, 210 8220008) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – συναυλία για τους σεισμόπληκτους της Συρίας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι:

Αυγερινή Γάτση στο τραγούδι και ακορντεόν, Νίκος Παραουλάκης στο νέυ, Ταξιάρχης Γεωργούλης ούτι και Nebil George Al Sayegh στο ούτι καθώς και η χορωδία και η χορευτική ομάδα της «Περπερούνας» που θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια.

Ο Στέφανος Γανωτής, θα παρουσιάσει το βιβλίο του «Συρία, το Ημερολόγιο ενός Αποχωρισμού». Στον χώρο του κινηματογράφου θα υπάρχουν εκθέσεις φωτογραφίας: «Η Συρία πριν τον Πόλεμο», «Οι Δικοί μου Πρόσφυγες».

Στόχος μας αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι η συγκέντρωση ζεστών ρούχων, κλινοσκεπασμάτων και χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Συρίας, τα οποία θα παραδοθούν στον Συριακό λαό μέσω: της Αραβόφωνης ορθόδοξης Εκκλησίας, Αγία Όλγα ΝΙΜΙΤΣ και της Στέγης Σύρων της Ελλάδας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: thebest,gr