Στο τέλος του μήνα! το Δημοτικό Συμβούλιο για την παύση του διαγωνισμού των LED

53

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Αντιπολίτευσης με το Δήμαρχο Γιάννη Βούρου  μετά από αίτημα δεκαοκτώ (18) δημοτικών συμβούλων για έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με δύο συγκεκριμένα θέματα. Στο πρώτο ζητείτε η επανασύσταση της επιτροπής διαγωνισμού όπως αυτή είχε οριστεί το 2021 κρίνοντας, κατά τη γνώμη τους, ότι η συσταθείσα επιτροπή το 2022 (απόφαση 24/2022 της Οικονομικής Επιτροπής), ενώ στο δεύτερο θέμα ζητούν από το Δ.Σ. να παύσει τη διαδικασία του δεύτερο διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη.

Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι η απόφαση 24/2022 για τον ορισμό της επιτροπής ήταν ομόφωνη και ψηφίστηκε από όλους τους παρόντες συμπεριλαμβανομένων και των συμβούλων της αντιπολίτευσης κ.  Ανεμογιάννη Γιώργο, Αναγνώστου Γιώργο, Τομπούλογλου Κωνσταντίνο και Ουσταμπασίδη Ιωάννη.

Σημειώνουμε ότι το αίτημα της αντιπολίτευσης υπεβλήθη εγγράφως την 30/1/23 (αρ.πρωτ,.: 2273) και η έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ., σύμφωνα με το νόμο, πρέπει να γίνει εντός έξι (6) ημερών, σε αντίθεση με τα οριζόμενα ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γιώργος Κανταρέλης όρισε συνεδρίαση για την 28η Φεβρουαρίου! 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ. 28-2-2023 LED