Τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι στην κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας

1396

Δεν ήταν μόνο το εορταστικό κλίμα και οι ευχές για τη νέα χρονιά μεταξύ των παρευρισκόμενων στην εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης  Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας που κυριάρχησε αλλά είναι βέβαιο ότι την «παράσταση έκλεψαν οι τρεις παρευρισκόμενοι υποψήφιοι στις εκλογές του Οκτωβρίου Δήμαρχοι.

Φαίνεται λοιπόν ότι θα γίνει σκληρή μάχη για το χρίσμα της ΝΔ με πολλές τις πιθανότητες να μη δοθεί σε κανέναν, όπως έγινε και στις προηγούμενες εκλογές του 2019.

Αίσθηση αποτέλεσε η παρουσία του Γιάννη Βούρου, τον οποίον συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι του, που είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Η κίνηση αυτή σίγουρα τάραξε τα νερά και την αίσθηση ότι μοναδικός παίχτης εντός της Νέας Δημοκρατίας είναι μόνο ο Χάρης Τομπούλογλου.

Δεν ήταν μόνο η παρουσία του Βούρου  αλλά ήταν  και αυτή του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, επί δημαρχίας Νίκου Αδαμόπουλου Στέφανου Γατσούλη, ο οποίος έχει ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία και εκπροσωπεί σημαντικό κομμάτι της κεντροδεξιάς πτέρυγας του κυβερνώντος κόμματος.

Χαρακτηριστικό της αμηχανίας που δημιουργήθηκε είναι ανάρτηση ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, προσκείμενου στον Χάρη Τομπούλογλου, με την οποία στην ουσία εγκαλεί εμμέσως τον Γιάννη Βούρο γιατί πήγε στην κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης  που ευχήθηκε για το νέο έτος, εξήρε την οικογένεια Τομπούλογλου (ο Γιάννης Τομπούλογλου ήταν υποψήφιος του)  και προέβλεψε νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.