Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας: “Διπλό” στο 93′, 2-1 την Ανθούπολη

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ατταλος, που σκοράροντας στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 επί της Ανθούπολης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ η Ανθούπολη συνεχίζει το απογοητευτικό της ξεκίνημα και έμεινε με 1 βαθμό.

80

«Τρίποντο» που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καθοριστικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος, σημείωσε σήμερα (20/11) το πρωί ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας, καταφέρνοντας παράλληλα να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Χωράφας, επικρατώντας με 2-1 της Ανθούπολης, με τον Κουτσόπουλο να πετυχαίνει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φούντα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του! Τρία λεπτά νωρίτερα (90′), ο Άτταλος είχε σπαταλήσει μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ νίκης νωρίτερα, όταν ο Πανάκης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Τσιώση σε εκτέλεση πέναλτι! Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί από το 10ο λεπτό με σουτ του Κολόκα (0-1), με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 19′ με σουτ του Λινάρδου (1-1).

Διαιτητές: Αρβανίτης, Ματσούκας-Γεωργιτσόπουλος

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Τσιώσης, Κοσκινάς (70′ Δώριζας), Μαγκάκης, Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Αρβανίτης, Ρεστζόβ (70′ λ.τρ. Ρούτσης), Ηλιόπουλος, Καψάλης (89′ Πανίδης), Καλογερής, Λινάρδος (46′ Κυριαζής)

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιάννης Χασάπης): Σαμιώτης, Γεωργόπουλος, Στεφάνου, Νικολάκης, Πανάκης, Ξενάκης (46′ Μποζινάκης), Τριάντης, Φούντας, Κολόκας, Πανταγιάς (25′ λ.τρ. Ντόνι), Χρυσανθακόπουλος.\