Κάποιοι διαχρονικά διαγράφουν την ιστορία της Ν. Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας – Ένα άθλιο site στο διαδίκτυο

Το νέο site του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας είναι απαράδεκτο πρέπει να κατέβει μέχρι να ολοκληρωθεί. Αποκρουστική και αρνητική για την ιστορία της πόλης η διαγραφή εκδηλώσεων από τότε που πρωτοδημιουργήθηκε το site, Απαιτείται η άμεση επαναφορά της πρόσφατης κοινωνικής και πολιτιστικής ιστορίας. Αν τα αρχεία έχουν απολεσθεί να αναζητηθούν ευθύνες.

115

Τις τελευταίες μέρες βγήκε στον αέρα το “αναβαθμισμένο” site του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν Χαλκηδόνας με σοβαρές αδυναμίες και ελλείψεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πρώτη σελίδα εμφανίζονται άρθρα που αφορούν αποφάσεις του 2012 και ακολουθούν αποφάσεις του 2015 και έπεται συνέχεια. Η νέα ιστοσελίδα προπαγανδίστηκε από στελέχη της διοίκησης ως μια μεγάλη καινοτομία, η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Ανέβασαν το νέο site χωρίς να εξασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση στη νέα μορφή επιλέγοντας μάλιστα και χρωματικές επιλογές που παραπέμπουν στα χρώματα του κυβερνητικού κόμματος σήμερα.

Ας δεχτούμε ότι αυτά μπορούν να διορθωθούν, αν και έπρεπε να είχαν ελεγχθεί πριν αναρτηθούν, κάποιοι πληρώνονται γι αυτή τη δουλειά και πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί. Το νέο site του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας είναι απαράδεκτο πρέπει να κατέβει μέχρι να ολοκληρωθεί.

Το χειρότερο είναι αν αναζητήσει κάποιος παλαιά δραστηριότητα του Δήμου π.χ. από το 2004 και μετά δεν θα βρει τίποτα στο site του Δήμου Ν Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας. Με ποιο δικαίωμα κύριοι εσείς που έχετε ασκήσει διοίκηση τα τελευταία χρόνια, πολλοί βρίσκονται και στο σημερινό ΔΣ, διαγράφετε την σύγχρονη ιστορία της πόλης.  Αν αναζητήσει κάποιος, στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, μια δράση του παρελθόντος θα διαπιστώσει ότι το σχετικό αρχείο έχει διαγραφεί. Απαιτείται η άμεση επαναφορά της πρόσφατης κοινωνικής και πολιτιστικής ιστορίας της πόλης μας. Αν τα αρχεία έχουν απολεσθεί να αναζητηθούν διοικητικές ευθύνες, οι πολιτικές υπάρχουν έτσι και αλλιώς.