Με το πόδι στο γκάζι οι παίδες της ΦΕΑ… έφτασαν τις 5 νίκες

13
ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ
 
Με νίκη και μάλιστα τρίτη συνεχόμενη στον 3ο όμιλο της Α2 κατηγορίας του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ (ΕΣΚΑ) συνέχισε η ΦΕΑ, μετά την επικράτησή της με σκορ 58-42 επί του Αργοναύτη Τριγλίας (Αργοναύτης Ραφήνας B.C.) το βράδυ της Τρίτης 1ης Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Ραφήνας.
 
Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα και δε δυσκολεύτηκε να πάρει στο ροζ φύλλο αγώνα, φθάνοντας στο 5-2 τη φετινή σεζόν μετά και το πέρας της 7ης αγωνιστικής, όπου την βρίσκει στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Κόντρα στο άκρως ανταγωνιστικό σωματείο της Ανατολικής Αττικής, οι νεαροί αθλητές του Κώστα Μπασέα και του Γιάννη Κρητικού απέκτησαν μία διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο κι έχοντας τον απόλυτο έλεγχο κυρίως στα επιθετικά ριμπάουντ κατάφεραν να φύγουν με το “διπλό” από τη Ραφήνα.
 
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των “κυανέρυθρων” συνεχίζονται την επόμενη Τρίτη 8 Νοεμβρίου, όπου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος” την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής στις 7:15 μ.μ.
 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 7-18, 15-30 (ημίχρονο), 23-46, 42-58.
 
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Κων. Μπασέας, Ιωάν. Κρητικός): Σελημάι, Καλτσούνης, Γεωργάκης 4, Κωνσταντινίδης 4, Θωμανίκος 21, Καλύβας, Ιωαννίδης 11 (1), Καχόπουλος 6 (2), Σταυρόπουλος 1, Φεσσάρας 11, Πουλημένος.