Εγκαινιάσθηκε η υπογειοποίηση στο γήπεδο της ΑΕΚ

Δόθηκε στην κυκλοφορία το υπογειοποιημένο έργο της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια δίπλα από το γήπεδο της ΑΕΚ το οποίο χρηματοδοτήθηκε και κατασκευάστηκε από την Περιφέρεια με προϋπολογισμό 17,7 εκ. ευρώ. Το έργο θα επιφέρει αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων και θα επηρεάσει την υπάρχουσα κατάσταση και κυρίως την κυκλοφορία επί της οδού Δεκελείας.

75

Το έργο εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τους υπουργούς Εσωτερικών και Ανάπτυξης, Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη καθώς και το δήμαρχο Γ. Βούρο, παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη, Εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων, Αντιδημάρχων, αιρετών και εκπροσώπων φορέων.

Την Πολιτεία εκπροσώπησαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ενώ παρόντες ήταν και οι βουλευτές της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Καιρίδης, καθώς επίσης και η βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Νάντια Γιαννακοπούλου. Των εγκαινίων προηγήθηκε αγιασμός από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ.