ΦΕΑ: Φιλικό ξεμούδιασμα με ομάδα Αμερικανών

25
Φιλικό προετοιμασίας και για την διατήρηση των παικτών σε αγωνιστικό ρυθμό, έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 8/9 η ΦΕΑ με αντίπαλο επίλεκτη ομάδα Αμερικάνων παικτών στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος”.
Έναν μήνα πριν το πρώτο τζάμπολ για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας μπάσκετ, ο Αλέξης Καρατζάς είδε τους παίκτες του να έχουν αρκετή διάθεση και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ δοκίμασε πολλά σχήματα και συστήματα, με τους “κυανέρυθρους” να ανταποκρίνονται στον βαθμό που θέλει ο προπονητής τους, αφήνοντάς τον σε γενικές γραμμές ικανοποιημένο.
 
ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ
Με επιστολή της προς την διοίκηση της ΦΕΑ, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Hellenic BasketBall Federation) ενημέρωσε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για το πρωτάθλημα της Α2 αντί ώρας 5:00 μ.μ. που είχαν αρχικά οριστεί, θα διεξάγονται στις 4:00 μ.μ., εκτός των τριών (3) τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος που κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα.
Έτσι, το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής, στις 15 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΓΣ Ελευθερούπολης (ΓΣΕ Official) θα ξεκινήσει στις 4:00 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.