Μπαίνουν στα “βάσανα” οι ακαδημίες μπάσκετ της ΦΕΑ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ (31/8) ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ✔️✔️ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (3/9) ΤΟ ΠΡΩΤΟ “ΚΟΥΔΟΥΝΙ” ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

30

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι μόνο ο μήνας της επιστροφής στις σχολικές αίθουσες, αλλά και αυτός της επανόδου για τους μικρούς φίλους του αθλητισμού στα γήπεδα.
Οι ακαδημίες της ΦΕΑ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι εδώ ακριβώς για αυτό τον λόγο και θα λειτουργήσουν για άλλη μια χρονιά, πλήρως ανανεωμένες και έτοιμες να υποδεχθούν νεαρούς αθλητές και νεαρές αθλήτριες αγαπούν τον αθλητισμό και δη το μπάσκετ.
Την επόμενη Τετάρτη (31/8) θα ξεκινήσουν προετοιμασία στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος” οι έφηβοι του Κυριάκου Κοσμίδη και οι παίδες του Κώστα Μπασέα, ενώ τρεις ημέρες αργότερα, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν προπονήσεις τα μικρότερα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου υπό την επίβλεψη των προπονητών Γιάννη Κρητικού (τμήμα παμπαίδων) και Παναγιώτη Νικολού, Γιάννη Παπακώστα στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα. Η ώρα προσέλευσης στο γήπεδο θα γίνει γνωστή στους νεαρούς αθλητές το επόμενο χρονικό διάστημα από τους εκάστοτε προπονητές τους.
 
Παράλληλα αρχίζουν οι εγγραφές στις ακαδημίες μπάσκετ της ΦΕΑ για την αγωνιστική χρονιά 2022 – 2023. Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα θα πραγματοποιούνται στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου “Απόστολος Κόντος” Βυτίνης 6 & Θεσσαλονίκης 2, Νέα Φιλαδέλφεια) τα σαββατοκύριακα από 3/9 και ώρα 09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., ενώ πληροφορίες θα δίνονται στο τηλέφωνο: 6977441461.
 
Σε όλες τις περιπτώσεις θα τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες των ειδικών και το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η υγεία των αθλητών, αλλά και των προπονητών και των λοιπών εμπλεκομένων, αποτελεί άλλωστε βασική προτεραιότητα των ανθρώπων του σωματείου.
Αγαπητοί γονείς, εσείς που επιλέξατε να επενδύσετε το μέλλον του παιδιού σας στον αθλητισμό, προκειμένου να κοινωνικοποιηθεί, να αποκτήσει φυσική κατάσταση, να εκτονωθεί, να αποκτήσει δεξιότητες, υγιείς συνήθειες, αυτοπειθαρχία, ομαδικότητα και αποδοχή, εμπιστευτείτε τις πρότυπες ακαδημίες του συλλόγου μας.
Η νέα αγωνιστική περίοδος πλησιάζει και η “μπασκετική οικογένεια” της ΦΕΑ σας περιμένει…