Ενισχύεται συνεχώς ο Ιωνικός για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών

42
Η αγωνιστική σεζόν 2021-2022 φαινόταν πως έκλεισε ιδανικά για την ομάδα του γυναικείου τμήματος του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας με την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ.
Να όμως που μία εξέλιξη, εν μέσω καλοκαιριού, μας αιφνιδίασε απρόσμενα θετικά…
Η άνοδος  στην κατηγορία της Α2 Γυναικών!!!

Η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας, ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, ενισχύει συνεχώς το ρόστερ και ανακοίνωσε προσφατα την έναρξη της συνεργασίας με τις κυρίες Γρίβα Πέγκυ και Σπαθάρου Κατερίνα, οι οποίες θα αναλάβουν το κομμάτι της εκγύμνασης των αθλητριών για την περίοδο 2022-23.

Νωρίτερα η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασία της με την παίκτρια Σήλια Αντωνοπούλου για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι ομάδες από τις οποίες έχει κάνει το μπασκετικό της πέρασμα είναι οι εξής: Αναγέννηση Λαμίας, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Απόλλων Καρδίτσας, Ολύμπια Λάρισας, Άρις Καλαμάτας καλύπτοντας τη θέση 4.
 
 
Πλέον το γυναικείο τμήμα στρέφει το βλέμμα του στην δύσκολη και απαιτητική αποστολή που θα έχει ενόψει της Α2 κατηγορίας Γυναικών, με τον προπονητή Χρήστο Σκαλωμένο και τους έμπιστους συνεργάτες του να έχουν ήδη σηκώσει μανίκια ώστε να θέσουν γερές βάσεις στο σύνολο που θα αγωνιστεί σε ένα δυνατό πρωτάθλημα.