Καταγγελίες στο Tripadvisor για τους πορτοφολάδες στο μετρό της Αθήνας

3

Την ώρα που στην εγχώρια επικαιρότητα φουντώνει η αντιπαράθεση για τον νέο σταθμό του μετρό στα Εξάρχεια, μία βρετανική έρευνα έρχεται να επισημάνει ένα άλλο πρόβλημα. Τις καταγγελίες για πορτοφολάδες. Το μετρό της Αθήνας έχει τη δεύτερη χειρότερη φήμη για πορτοφολάδες στον κόσμο με βάση τις κριτικές του Tripadvisor, σύμφωνα με την έρευνα της online οικονομική υπηρεσίας σύγκρισης money.co.uk.

Η μελέτη ανέλυσε τον συνολικό αριθμό των κριτικών του Tripadvisor για δημοφιλή αξιοθέατα και σταθμούς μεταφοράς σε όλο τον κόσμο και τον συνέκρινε με τον αριθμό των κριτικών που αναφέρουν πορτοφολάδες για να αποκαλύψει τα χειρότερα τουριστικά σημεία του κόσμου σε αυτό το μέτωπο.

Σύμφωνα με αυτή την ανάλυση, το μετρό της ελληνικής πρωτεύουσας κατέχει τη δεύτερη θέση σε καταγγελίες πορτοφολάδων.

Στην κορυφή της λίστας των καταγγελιών για πορτοφολάδες συναντάμε την Δημοτική Αγορά του Μπενιντόρμ της Ισπανίας. Μέρη όπως οι υπαίθριες αγορές και οι πολυσύχναστοι σταθμοί του μετρό προσελκύουν τους περισσότερους πορτοφολάδες. Παρόλο που αναγνωρίζεται ως γρήγορος και βολικός τρόπος για να μετακινηθεί κανείς στην Αθήνα, το μετρό φαίνεται να έχει πρόβλημα με τους πορτοφολάδες. 88 από τις συνολικά 579 κριτικές στον ιστότοπο, δηλαδή 15,2%, αναφέρουν πορτοφολάδες.

Στην τρίτη θέση με ποσοστό 11,65% η ιστορική Colon Street της πόλης Cebu στις Φιλιππίνες. 

Πηγή: Greek Reporter

ΠΗΓΗΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ