Γιάννης Ουσταμπασίδης : “Σιγή ιχθύος” για την κοπή 16 δέντρων σε κοινόχρηστο χώρο (εν τέλη άνευ αδείας)…

91
Τονίζω την αναγκαιότητα του έργου στην Σκρα, την αναγκαιότητα του να μην πνίγονται συμπολίτες μας σε κάθε βροχή αλλά διαφωνώ κάθετα με τακτικές και δράσεις που δεν είναι νόμιμες, ηθικές και δημοκρατικές.
 
Μια Δημοτική Αρχή που διαφημίζει ως «έργο» (με 2 αναρτήσεις την ημέρα τουλάχιστον) την αντικατάσταση ακόμα και ενός ξύλου σε παγκάκι 2 μήνες τώρα, κρατά ουσιαστικά ΑΠΟΛΥΤΗ «σιγή ιχθύος» για την κοπή 16 δέντρων σε κοινόχρηστο χώρο(εν τέλει άνευ αδείας). κάτι σημαίνει σίγουρα…Καμία ενημέρωση για τα χθεσινοβραδινά στην ενημέρωση του Δημάρχου για το έργο της Σκρα από το site του Δήμου όπως μας ενημέρωναν χθες επίσημα.
 
Μια Δημοτική Αρχή που καλεί Σάββατο βράδυ (άκουσον – άκουσον) σε ενημερωτική συνάντηση παύλα Συνέντευξη Τύπου χωρίς την παρουσία ΟΥΔΕΝΟΣ ΜΜΕ παρά μόνο :- του κουμπάρου τους, που διαθέτει προσωπική σελίδα «ενημέρωσης» και – του δημοσιογράφου εν αναμονή (ακόμη) διορισθέντος Υπεύθυνου Τύπου ή Επικοινωνίας (ίδωμεν ως τι θα προσληφθεί) …
 
Μια Δημοτική Αρχή που προπηλακίζει ΓΥΝΑΙΚΑ όχι μόνο λεκτικά (με παρωχημένες ατάκες τύπου : πήγαινε στο σπίτι σου να πλύνεις κανένα πιάτο) αλλά και με επιθετικές χειρονομίες (χτυπώντας το χέρι κατοίκου που τόλμησε να πάρει το μικρόφωνο για να αρθρώσει λόγο) είναι σαφέστατη απόδειξη ελλείμματος δημοκρατίας, ελλείμματος ελευθερίας λόγου, ελλείμματος διαλόγου…..ελλείμματος ελπίδας.
 
Η εταιρία που μας «ηγάπησε σφόδρα» και θα προχωρούσε ΔΩΡΕΑΝ στην κοπή που είναι;;; Από ποια υπηρεσία, με ποιων εντολή, με ποια διαδικασία από αυτές που διέπουν την λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης προχώρησαν στην κοπή των δέντρων.
 
Ας δούμε λοιπόν τις νομιμότητες των πράξεων αυτών.Οι κακές συμπεριφορές οδηγούν σε αυτό.
 
Καλή Κυριακή.
Γιάννης Ουσταμπασίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Φ.-Ν.Χ.