Κώστας Γκολφινόπουλος: Πως δημιουργήθηκε το έλλειμμα στο Δήμο;

104
 
Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου υποψήφιου δημάρχου Λύσσανδρου Γεωργαμλή, ακούσαμε από το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παντελή Γρετζελιά να αναφέρει ότι ο Δήμος μας έχει χρέος 2,000,000 ευρώ. Δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε αυτή τη καταγγελία. Η παράταξη μας Κοινωνίας Βήμα – Γιάννης Τζέλης πρώτη γνωστοποίησε την εκταμίευση χρημάτων από την τακτική επιχορήγηση του επόμενου έτους 2024.
Η τοποθέτηση του κ. Γρετζελιά γεννάει εύλογα ερωτηματικά. Πότε και πώς δημιουργήθηκε το έλλειμμα. Ο κ. Γεωργαμλής μην ξεχνάμε πως επί τρία χρόνια ασκούσε διοίκηση μαζί με τον Γιάννη Βούρο, και μάλιστα από υψηλές θέσεις ευθύνης, δυο χρόνια ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και ένα χρόνο ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.
Επί τρία ολόκληρα χρόνια δεν κατάλαβε τίποτα? Στήριζε τα πάντα χωρίς να γνωρίζει τις αρνητικές συνέπειες για τον Δήμο μας?
Εκτός κι αν μέχρι να εγκαταλείψει την παράταξη του, όλα πήγαιναν καλά και το καράβι έγειρε αφού το εγκατέλειψε!!
Ερωτήματα που δεν θα απαντηθούν ποτέ.
Στις 8 Οκτωβρίου τελειώνουμε με το παλιό πολιτικό κατεστημένο που αλλάζει παρατάξεις για να είναι πάντα σε θέσεις εξουσίας.
Η παράταξη μας ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ – Προοδευτική Αυτοδιοικητική Κίνηση ΝΦ/ΝΧ με επικεφαλής έναν συνδημότη μας νέο και άφθαρτο στον χώρο της πολιτικής χωρίς εξαρτήσεις με προοδευτικές απόψεις και διοικητικές ικανότητες τον Γιάννη Τζέλη είναι έτοιμη να αναλάβει την Διοίκηση του Δήμο μας και να υπηρετήσει την πόλη μας και τους πολίτες της.
 
Κώστας Γκολφινόπουλος
υπ. δημοτικός σύμβουλος με ΚΟΙΝΟΝΙΑΣ ΒΗΜΑ-Γιάννης Τζέλης