Ν. Φιλαδέλφεια Ν. Χαλκηδόνα: Προεκλογικός πυρετός

92

Οι έξι συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας φουλάρουν τις μηχανές τους προχωρώντας σε ανοικτές συγκεντρώσεις είτε στα εκλογικά κέντρα είτε σε γειτονιές της πόλης.  Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος επέλεξε να ξεκινήσει από το Κουκλάκι ενώ οι Στέφανος Γατσούλης και Γιάννης Τομπούλογλου πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις στα εκλογικά τους κέντρα στο κέντρο της πόλης.

Οι υπόλοιποι τρεις έχουν ανακοινώσει ανοικτές συγκεντρώσεις, ο Νίκος Σερετάκης στη συνοικία Απομάχων (17/9), ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής στο Εκλογικό του Κέντρο (20/9) και ο Γιάννης Τζέλης στην πλατεία Πατριάρχου (21/9). Ωστόσο είναι βέβαιο ότι το σύνολο των συνδυασμών προγραμματίζει συγκεντρώσεις και περιοδείες για να επικοινωνήσουν τις απόψεις των στους δημότες.

Δεν έλειψαν όμως και γεγονότα που σημαδεύουν την προεκλογική περίοδο όπως έντονη αντιπαράθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  που αγγίζει τα όρια της τοξικότητας, ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει ο τρόπος που ο συνδυασμός του Γιάννη Τζέλη “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ” έχει επιλέξει να προβάλλει το πρόγραμμα του με πολλαπλές τμηματικές παρουσιάσεις. 

Ο Γιάννης Τζέλης έχει μπει πλέον δυναμικά στο παιχνίδι μετά και την ομόφωνη στήριξη που έλαβε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζοντας οριστικά τα πράγματα στον προοδευτικό χώρο και είναι ο μόνος, μέχρι στιγμής,  συνδυασμός που λειτουργεί εκλογικό κέντρο στη Νέα Χαλκηδόνα.

Ο Γιάννης Βούρος με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή διαγκωνίζονται για το ποιος είναι περισσότερο ΑΕΚ μια διαδικασία που έχει και τα παράξενα (;) της μια που οδήγησε σε διαγραφή από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ φιλαδελφειώτη παλαιό ποδοσφαιριστή!!!  

Ο συντηρητικός χώρος παρουσιάζεται διαιρεμένος με έντονη αντιπαράθεση αποκορύφωμα της οποίας ήταν τα γεγονότα που έγιναν κατά την επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά στο ΠΠΙΕΔ, παρουσία του Σ. Γατσούλη, Γ. Τομπούλογλου και στελεχών του Γ. Βούρου με επικεφαλής τον Χ. Κοπελούζο. Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν δύο παραιτήσεις υποψηφίων από τους συνδυασμούς Γ. Βούρου και Σ. Γατσούλη (εδώ είχαμε ανάκληση της) χωρίς ωστόσο να έχουμε μπορέσει να τις επιβεβαιώσουμε και για το λόγο αυτό δεν αναφέρουμε ονόματα.