Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια

58

Ο αρχηγός του τρίτου κόμματος επισκέφθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 21/3/23, τη Νέα Φιλαδέλφεια και μίλησε σε γνωστό κατάστημα επί της λεωφόρου Δεκελείας. 

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης σε ποσοστό 8%, την προώθηση των Ενεργειακών Κοινοτήτων για την ενίσχυση των χαμηλότερων κοινωνικών ομάδων και σε μέτρα προάσπισης της πρώτης κατοικίας από κατασχέσεις.

Το πολιτικό μας ήθος, η συνέπεια και οι αρχές μας, συνέχισε, είναι η πυξίδα στον αγώνα που θα δώσουμε για να έρθει μια καλύτερη σελίδα για τον ελληνικό λαό. 

Στους παρευρισκομένους διακρίναμε τον δήμαρχο Γιάννη Βούρο, τον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο Λύσανδρο Γεωργαμλή, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Κανταρέλη, τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Κουτσάκη,τον δημοτικό συμβούλο Γιάννη Ουσταμπασίδη και την υποψήφια βουλευτή Φιλαδελφειώτισσα κα. Ρούλα Πατίλη.  Παρόν ήταν και ο πρώην δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς.