Επιτυχίες της ¨Ανδρομέδας” στους περιφερειακούς αγώνες νοτίου Ελλάδος

180

Μεγάλες επιτυχίες έφεραν οι αθλήτριες της “Ανδρομέδας” από τους περιφερειακούς αγώνες γυμναστικής σωματείων της νότιας Ελλάδας.

Η Αποστολή του ΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ στους περιφερειακούς αγώνες Ακροβατικής Γυμναστικής στο Λαύριο αποτελούνταν από 21 αθλητές και αθλήτριες από τους οποίους 19 ανέβηκαν στο βάθρο του νικητή κατακτώντας μετάλλια ενώ 2 αθλήτριες κατέκτησαν την 4 θέση.
Στους αγώνες πήραν μέρος συνολικά 13 Σύλλογοι.
Αναλυτικά
1). Ε κατ ΖΓ Γιαννακοπούλου Ίριδα Δουλγεράκη Μαρία Λυδία Ασημένιο στην ισορροπία,Ασημένιο στο δυναμικό Χρυσό στο σύνθετο Χρυσό στο ομαδικό.
2).Εκατ ΖΓ Ρέτζιου Ζωή ,Βούρου Δήμητρα 4 θέση στην ισορροπία
3).Ε κατ 3Γ Βορβίλα Ιωάννα Κράτσα Κωνσταντίνα Σερέτη Δήμητρα Χάλκινο στο δυναμικό,Χάλκινο στο σύνθετο
4) Εκατ 3Γ Τομαρά Εμμανουέλα,Σερέφογλου Εύα Ζωή,Σιάτη Ευγενία Χρυσό στην ισορροπία,Χρυσό στο δυναμικό Χρυσό στο σύνθετο Χρυσό στο ομαδικό.
5)Ε κατ ΜΖ Τομαράς Μάριος Ιωάννης Καπουλά Δήμητρα Ασημένιο ισορροπία,Χρυσό στο δυναμικό,Ασημένιο στο σύνθετο,Χρυσό στο ομαδικό
6).Δ κατ 3Γ Ρουμελιώτη Μαρία,Μπόσμη Γρηγορία,Φουντή Ιωάννα.Χρυσό μετάλλιο στην Ισορροπία,Χρυσό στο δυναμικό,Χρυσό στο σύνθετο.
7).Γ κατ 3Γ Γκόλια Κυριακή,Ιγνατιάδου Γεωργία,Δρέλλα Σπυροπούλου Πολυξένη Μαρία Χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο.
.ΟΠΕΝ κατ 3Γ Κεμπά Αρετή,Ορφανάκου Ισαβέλλα,Μπόσμη Σπυριδούλα Χρυσό στην ισορροπία,Χρυσό στο δυναμικό Χρυσό στο σύνθετο.

Το Λαύριο φιλοξένησε τους Περιφερειακούς Αγώνες Ακροβατικής Γυμναστικής Α1’-Β1’- Β’2- Γ’-Δ’-Ε’-OPEN Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων,) οι οποίοι θα διεξαχθησαν το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 και 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

To Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» Δήμου Λαυρεωτικής με την συνεργασία της Ε.Γ.Ο Ελλάδος διοργάνωσε για ακόμα μια φορά, πανελλαδικής εμβέλειας οργάνωση, με  13 συλλόγους με την συμμετοχή σχεδόν 200  αθλητριών από όλη την Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδος.