Γιάννης Βούρος: Ανακοίνωσε 43 υποψηφίους. Δεν περιλαμβάνονται οι, Δημήτρης Κανταρέλης και Ανθή Παπακώστα !!!

Το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, έκανε στους φίλους του συνδυασμού του τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής για την τριετία 2019 - 2022,, που συνοδεύτηκε με την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού του για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. Αισθητή η απουσία του ονόματος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κανταρέλη αλλά και η απουσία της δημοτικής συμβούλου Ανθής Παπακώστα

563

Το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, έκανε στους φίλους του συνδυασμού του τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής για την τριετία 2019 – 2022, που συνοδεύτηκε με την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού του για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. 

Είχε προηγηθεί αρχικά η χωριστή ανακοίνωση των αντιδημάρχων Κοπελούζου, Κωνσταντινίδη και Λέκκα, οι οποίοι συνεργάζονταν χρόνια τώρα με τον Γ, Βούρο.  Στη νέα συνολική ανακοίνωση 43 ονομάτων είναι αισθητή η απουσία δύο βασικών συντελεστών του συνδυασμού, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κανταρέλη και της δημοτικής συμβούλου Ανθής Παπακώστα. Το γεγονός αυτό ισχυροποιεί τις φήμες ότι τα δύο αυτά στελέχη του συνδυασμού δεν θα τον ακολουθήσουν στις εκλογές του 2023 τον Γ. Βούρο και κάνει το ρήγμα στον συνδυασμό “Πολιτών Πολιτεία” ακόμη μεγαλύτερο μετά και την ανεξαρτητοποίηση των Λ. Γεωργαμλή, Γ. Καραβία και Σ. Γραμμένου.

Στους υποψηφίους που ανακοινώθηκαν δεν περιλαμβάνονται γνωστά ονόματα ονόματα όπως του Παύλου Κότσιρα, του δημοσιογράφου Βαγγέλη Αρναούτογλου, του π. ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μιχάλη Παυλή.