Νέα αλλαγή προέδρου στην Κοινωφελή Επιχείρηση από τον Γιάννη Βούρο μέσα σε ένα μήνα!

69

Μόλις συμπληρώθηκε ένας μήνας από τον ορισμό νέας προέδρου στο Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είχαμε νέο ορισμό από τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο που με απόφασή του 715/25.11.22 τοποθέτησε πρόεδρο της επιχείρησης τον Μιχάλη Ζαχαριουδάκη

Η ιστορία των αντικαταστάσεων άρχισε μετά την παραίτηση από την θέση του προέδρου και ανεξαρτητοποίηση από τον συνδυασμό του Γ. Βούρου του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Καραβία, τον οποίο μετά από σχετική απόφαση του (676/25.10.22) ο Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος αντικατέστησε με τη Λυδία Βεντήρη. 

Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής: “Τον ορισμό του κ. Ζαχαριουδάκη Μιχαήλ ως νέου Προέδρου της κ. Καρατζένη Χρυσούλας (Κρίστιαν) ως μέλος και του Αντωνόπουλου Ιωάννη ως νέου αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας από λήψεως της παρούσης μέχρι λήξεως της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου ήτοι 31-12-2023 και την εγκατάσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου”.

Ψ48Π46ΜΩ0Ι-ΛΕ6