Ο MVP της 7ης αγωνιστικής λέγεται… Βασίλης Καραχάλιος της ΦΕΑ

48
Η 7η αγωνιστική της Elite League, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20/11 με τη νίκη (67-64) του Πανερυθραϊκού επί του Τρίτωνα, γέννησε πολλούς πρωταγωνιστές. Ο πολυτιμότερος όλων, όμως, ήταν ένα δικό μας παιδί: Ο Βασίλης Καραχάλιος!
Η ΦΕΑ έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον 25χρονο φόργουορντ, κατάφερε όχι μόνο να πάρει την παρθενική της νίκη με το 92-66 επί του Αμύντα στην δεύτερη την τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών, αλλά το +26 επιτεύχθηκε κι επί ενός αντιπάλου με τον οποίο φαίνεται ότι οι στόχοι είναι κοινοί.
Το “σκυλί του πολέμου” της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είχε καθοριστικό ρόλο στο σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στο σωματείο του Υμηττού και συνέβαλε στα μέγιστα ώστε οι “κυανόλευκοι” του Αλέξη Καρατζά να πανηγυρίσουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα στην κατηγορία.
Ο Καραχάλιος έκανε τα πάντα στο παιχνίδι και οδήγησε, μαζί με τους συμπαίκτες του, τη ΦΕΑ στη νίκη. Συγκεκριμένα, έκανε double double έχοντας 23 πόντους (3/5 βολές, 10/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο) και 10 ριμπάουντ σε 31’34’’! Ακόμη, είχε 4 ασίστ, 2 κοψίματα και συγκέντρωσε 30 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.
Άλλωστε ποιος είναι ο ορισμός του MVP; Ο πολυτιμότερος παίκτης είναι αυτός που μέσω της ατομικής του απόδοσης καταφέρνει να πραγματοποιήσει μια αγωνιστική υπέρβαση οδηγώντας την ομάδα του στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Και ο Βασίλης έκανε αυτό ακριβώς.