Παρά την προσπάθεια δεν τα κατάφερε ο Άτταλος …

65

Σε ένα χορταστικό αγώνα με πλούσιο θέαμα, η Αγία Ελεούσα επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας επί της νενανικής και ανανεωμένης ομάδας του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας επιβεβαιόνοντας την καλή πορεία της στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, και στο 6′ ο Γκουτίδης με απευθείας φάουλ έκανε το 0-1, ενώ στο 10′ ο Κοπανάς πέτυχε το 0-2. Στο 18′ ο Τριάντης έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Μπάκα Α. έκαναν το 1-3, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 2-3 στο 68′ με τον Πανάκη. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 85′ ο Τουφεξίδης.

ΑΟΝΦΑΤΤΑΛΟΣ: Κώνστας, Γεωργόπουλος (52′ Ρεθεμιωτάκης), Μυλόβας, Νικολάκης, Πανάκης, Δούκας, Στεφάνου, Τριάντης, Κολλόκας, Φουντας (90′ Πανταγιάς), Χρυσανθακόπουλος (57′ Ξενάκης).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κρητικός, Μπάκας Α., Μαθιούδης, Πατσατζόγλου (61′ Κέσκος), Μπάκας Π. (68′ Τουφεξίδης), Κατσικογιάννης, Καραδήμας (61′ Γιαννόπουλος Δ.), Γκουτίδης, Κοπανάς (90′ Γιαννόπουλος Μ.).