Ο Άτταλος η πρώτη ομάδα που “αγωνίστηκε” στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

540
Ιδιαίτερα σημειολογικής αναφοράς η 29 Σεπτεμβρίου 2022 για τον Άτταλο καθώς η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας είναι η πρώτη που ανεπίσημα έπαιξε ποδόσφαιρο στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!! 
Συγκεκριμένα, δύο ενδεκάδες από παιδιά των Κ18 & Κ16 αγωνίστηκαν σε κανονικές συνθήκες για τις ανάγκες δοκιμών του VAR ενόψει λειτουργίας του γηπέδου. Το παιχνίδι έγινε με την συμμετοχή διαιτητών Σούπερ Λιγκ και υπό τις οδηγίες του Βρετανού Αρχιδιαιτητη Στιβ Μπένετ. Στο τέλος της δράσης ο κ. Μπένετ ευχαρίστησε τους προπονητές και αθλητές του συλλόγου ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο του Ατταλου Γιάννη Τζελη για την εικόνα των παιδιών της Ακαδημίας!!
 
Ήταν μια μέρα που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες. Για την συμμετοχή αυτή η ομάδες κατέβηκαν με κίτρινες και μαύρες φανέλες αντίστοιχα με το σήμα του ‘Ατταλου και την επιγραφή στο στήθος “Γήπεδο ΑΕΚ 29-9-2022” , εμφάνιση με συλλεκτικό χαρακτήρα.
 
Η Διοίκηση του “ΑΤΤΑΛΟΥ”, με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, χαιρετίζει την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της μετά από δεκαεννέα χρόνια και εύχεται η ομάδα να μεγαλουργήσει στο νέο γήπεδο προσθέτοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία της και προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στις χιλιάδες των φίλων της!!