Με νίκη ξεκίνησε ο Άτταλος επικρατώντας 3-1 της Άμιλλας Περιστερίου

44

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας που επικράτησε με 3-1 της Άμιλλας Περιστερίου για τον 2ο όμιλο της Α ‘ΕΠΣΑ. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Γιώργος Πανάκης που πέτυχε δυο γκολ.

Η ανανεωμένη ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο μέρος με επιμέρους σκορ   2-0  και πολλές χαμένες ευκαιρίες που ήταν αποτέλεσμα ενός ασφυκτικού μαρκαρίσματος σε όλο το γήπεδο με γρήγορη ανάπτυξη από τα άκρα.  Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε με την Άμιλλα να προσπαθεί να κυριαρχήσει στο κέντρο χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει συνθήκες για ανατροπή του αποτελέσματος.

Στο 22′ ο ικανότατος άσος άνοιξε το σκορ, με τον Κολλόκα στο 37′ να σημειώνει το 2-0. Στο 70′ ο Πανάκης και πάλι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Κατσιμπούλα στις καθυστερήσεις για το τελικο 3-1.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Γιώργος Χασαπης): Κώνστας, Κορλιές (81′ Καλαντζής), Γεωργοπουλος, Νικολάκης, Πανάκης, Δούκας, Στεφάνου, Τριαντης (72′ Λίκα), Κολλοκας (81′ Μποζινάκης), Φουντας, Χρυσανθακόπουλος (51′ Πανταγιας).

ΑΜΙΛΛΑ (Κώστας Σώκος): Αδαμόπουλος, Καπίρης, Σωκος (73′ Ασίμης), Δημητριος (46′ Μπόντε), Κατσιουλας, Κατσιμπουλας, Κατσαμας (73′ Ρεπαι), Καστορας, Καλογηρος (61′ Κακουσιος), Γκορίτσι, Κουτρούλας (46′ Ναβρουζάι)