Δήλωση της Ελένης Νικολέτου για την άνοδο στη Α2 κατηγορία για πρώτη φορά της ΦΕΑ

47
Η αγωνιστική σεζόν 2021-22 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη των ανθρώπων της ΦΕΑ!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, το ανδρικό τμήμα θα συμμετέχει από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 με την πρόεδρο της ομάδας, την κα Ελένη Νικολέτου να σπεύδει μέσω της επίσημης σελίδας του σωματείου στο Facebook να ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια όλων των τελευταίων ετών κι έφερε τη ΦΕΑ στην δεύτερη την τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ.
 
«Η μπασκετική σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό, βρήκε τη ΦΕΑ, την ομάδα μας, να πανηγυρίζει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, αποδεχόμενοι την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Η εξαιρετική πορεία στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής και η άνοδος στην Α2 σηματοδοτεί το αποτέλεσμα της αξιέπαινης δουλειάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν το αποτέλεσμα, μίας δύσκολης κι επίμονης προσπάθειας από τον προπονητή μας, τον Αλέξη Καρατζά με τους συνεργάτες του και τους αθλητές του, που με συνέπεια από την αρχή της χρονιάς ως το τέλος έδωσαν το 100%…
Από την πλευρά μας, ως διοίκηση προσπαθήσαμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, με μοναδικό στόχο την σωστή και ομαλή λειτουργία του σωματείου συνολικά.
Είχα την τύχη να είμαι πρόεδρος αυτή τη χρονιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες και τα μέλη της διοίκησης.
 
Τον Αντιπρόεδρο Α’ Σπύρο Μπερδέση, τον Αντιπρόεδρο Β’ Δημήτρη Αυγέρη, το “μπασκετικό παιδί” μου και τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Κώστα Ρωμοσιό, τον γενικό αρχηγό Διονύση Φαναρτζή, την γενική γραμματέα και πραγματική φίλη Καίτη Θειακού, την Χασιώτη Μαρία, την Κρίστιαν Καρατζένη και τον Ζαχαρία Καμαρίκο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα που είναι καθε μέρα στο γήπεδο, φροντίζει να μην λείψει τίποτα και με βοηθάει στις ακαδημίες, την αγαπημένη μας Ρόζα Αναούνη.
 
Όμως θα πρέπει να πούμε, ότι η ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να κάνει αργά και σταθερά βήματα και στις ακαδημίες της με την άνοδο του παιδικού τμήματος στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.
 
Γι΄ αυτό το σπουδαίο επίτευγμα έχουν συμβάλει στο μέγιστο βαθμό, οι διοικήσεις, οι προπονητές Κοσμίδης Κυριάκος, Μπασέας Κωνσταντίνος, Κρητικός Ιωάννης, Νικολός Παναγιώτης, Παπακώστας Γιάννης και οι καλαθοσφαιριστές, που ήταν μέλη της “μπασκετικής οικογένειας” της ΦΕΑ, ενώ για να σταθεί στα πόδια του το σωματείο, μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι χορηγοί.
 
Ξεχωριστό κεφάλαιο από τα παραπάνω, είναι και οι λεγόμενοι αφανής ήρωες. Ένας εξ αυτών, ο κος Κωνσταντίνος Στεργιάκης. Θα ήθελα ως Ελένη Νικολέτου να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει εκείνος και η οικογένειά του στη ΦΕΑ που από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε.
 
Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή Αλέξη Καρατζά και στους βοηθούς του καθώς και όλους τους αθλητές που φόρεσαν φέτος τη φανέλα της ομάδας και μας έκαναν υπερήφανους. Μοιραστήκαμε το ίδιο άγχος, αλλά αυτοί ίδρωσαν και μάτωσαν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που με το δικό τους μοναδικό τρόπο στήριξαν την προσπάθεια μας και τους φιλάθλους. Πάντα κοντά στην ομάδα, 6ος παίκτης και συμμέτοχος στην προσπάθεια.
Για την επόμενη μέρα, που σίγουρα είναι πιο δύσκολη, όλοι να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας. Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία!”