Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή τη Δευτέρα στις 9.30πμ, περιλαμβάνονται και θέματα που θα συζητηθούν 10 ώρες μετά στο Δημοτικό Συμβούλιο !!!

1

 

  προς Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

  Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 21η του μηνός Οκτωβρίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την 8η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024.
  2. Υποβολή εισήγησης στο Δ.Σ. για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου.
  3. Έγκριση όρων διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων του Δήμου για την τοποθέτηση διαφημιστικών πλαισίων τύπου PISA.
  4. Κατακύρωση σύμβασης ανοικτού διαγωνισμού του έργου: «Υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών για έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας» (Α.Μ:74/2024) και ανάδειξη οριστικού αναδόχου.
  5. Λήψη απόφασης για τη συνέχιση ή μη του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» (Α.Μ. 30/2020) ως προς τις ομάδες Β΄και Δ΄, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
  6. Έγκριση συμμετοχής/εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου και έγκριση Σχεδίου Εκτελεστικής Σύμβασης μεταξύ ΤΕΕ και Αναδόχου στο πλαίσιο της Συμφωνίας-Πλαίσιο για το Έργο «Κατασκευή έξυπνων πρότυπων διαβάσεων σχολείων με στόχο την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος διάβασης μαθητών και αύξηση επιπέδου οδικής ασφάλειας των οδών που εφάπτονται με τα σχολεία».
  7. Τροποποίηση της σύμβασης για την «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας» (ΑΜ 108/2023) για το Τμήμα 1: («Προστασία Χεριών») και για το Τμήμα 4: («Προστατευτική ενδυμασία») λόγω ελλείψεως προϊόντων από τον προμηθευτή.
  8. Χορήγηση άδειας διέλευσης και έγκριση εργασιών υποβιβασμού πεζοδρομίου επί της οδού Βρυούλων 27 – Ν. Φιλαδέλφεια.
  9. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης λόγω αναπηρίας επί της οδού Αρτάκης έναντι αριθ. 11-Ν.Φιλαδέλφεια.
  10. Απόδοση ΧΕΠ για την αγορά καρτών προπληρωμής ταχυδρομικών τελών ομαδικών επιστολών του Δήμου και απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
  11. Λήψη απόφασης επί της αγωγής των Γιοβάνου Αριστέας κλπ και της αγωγής των Δημητροκάλη Μάρθας κλπ κατά του Δήμου και ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.
  12. Λήψη απόφασης για συνέχιση συνεργασίας του Δήμου με τον δικηγόρο Αθηνών Ανδρέα Παπαρρηγόπουλο (υπόθεση ENERGA).
  13. Αποδοχή δωρεάς ειδών ελαιοχρωματισμού για το Τεχνικό Συνεργείο του Δήμου από την εταιρεία Κουρεμένος Λάμπρος & Βασίλης Ο.Ε.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ  ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ