Μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου για την πρώτη επέτειο από την εκλογική νίκη της “Συμπαράταξης”

3

Μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου για την πρώτη επέτειο από την εκλογική νίκη της “Συμπαράταξης”

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη μεγάλη εκλογική νίκη της «Συμπαράταξης – Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών – Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «η πόλη της καρδιάς μας», Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

«Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, μας εμπιστευτήκατε και μας δώσατε εντολή να αλλάξουμε την πόλη μας, να την κάνουμε καλύτερη. Εμείς, πήραμε αυτή την εντολή στα σοβαρά, κι αρχίσαμε τη δουλειά μας αμέσως, με την έναρξη του 2024.

Αποκαταστήσαμε τις παιδικές χαρές μέσα σε λίγες εβδομάδες, από την πρώτη μέρα δώσαμε μεγάλο βάρος στην καθαριότητα σε κάθε γειτονιά, και με τη χρήση ειδικού μηχανήματος μεγάλης πίεσης, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια και προσωπικές επαφές μου με τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά, ξεκίνησε το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που θα ανακουφίσει την οδό Σκρα και τις γύρω περιοχές από πλημμύρες. Κάνουμε και πάλι την τοπική μας κοινωνία μια οικογένεια, αναβιώνοντας τη γιορτή των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας, όλο το καλοκαίρι αποκαταστήσαμε ζημιές και δώσαμε καινούργια αισθητική στα σχολικά μας κτήρια, επενδύουμε στην ψυχαγωγία των πολιτών, στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό με αγώνες δρόμου και συνεχείς εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού και του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη, στηρίζουμε τις προσπάθειες και τις δράσεις της Εκκλησίας, των συλλόγων, των φορέων και κάθε ενεργού πολίτη για καλύτερη ζωή στην πόλη, μεριμνούμε για τους ευάλωτους της πόλης μας, για τα ΚΑΠΗ, τα ΚΗΦΗ, τη Λέσχη ΑμεΑ. Τιμούμε την ιστορία της πόλης μας και γι αυτό κηρύξαμε τριετή εορτασμό των 100 χρόνων από την κτίση της Νέας Φιλαδέλφειας και αργότερα της Νέας Χαλκηδόνας, όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι κι οι συνεργάτες της Συμπαράταξης είμαστε καθημερινά στους δρόμους, στις γειτονιές κι ακούμε τα «θέλω» της κοινωνίας.

Κι αυτά, είναι μόνο η αρχή: Ακολουθούν έργα που αλλάζουν τη ζωή μας στην πόλη: Το νέο κτήριο ΚΑΠΗ, η αναμόρφωση της Δεκελείας από το ηρώο της Χαλκηδόνας, σταδιακά έως τη διασταύρωση του Άλσους, την ανάδειξη του ιστορικού κέντρου της πόλης γύρω από την πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, την αναγέννηση του άλσους μας για να ξαναγίνει τόπος συνάντησης και ψυχαγωγίας μας.

Μέρα- μέρα, βήμα- βήμα, αλλάζουμε την πόλη, την κάνουμε καλύτερη, γιατί αυτή την εντολή μας δώσατε εσείς, σαν σήμερα πριν από ακριβώς ένα χρόνο».

Από το Γραφείο Τύπου