Συνεδριάζει την Τετάρτη η ΔΕ για προσλήψεις στην καθαριότητα και διοργάνωση εκδηλώσεων

6

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς

  Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής

  Σας παρακαλούμε όπως προσέλθετε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, όπως ισχύει, την 18η του μηνός Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα (Δεκελείας 97-3ος όροφος) σε τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση επαναπροκήρυξης θέσης προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών που δεν καλύφθηκε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2024, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού.
  2. Έγκριση παραίτησης από την ασκηθείσα ενώπιον του Σ.τ.Ε. αίτηση ακύρωσης κατά της σιωπηράς απόρριψης της προσφυγής του Δήμου κατά της αριθ. πρωτ. 19094/29-2-2024 απόφασης του Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής περί μερικής ακύρωσης της αριθ. 24/2024 απόφασης Δ.Σ. που αφορά καθορισμό τελών και δικαιωμάτων Δημοτικού Κοιμητηρίου έτους 2024 και εφεξής.
  3. Έγκριση διοργάνωσης 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών επί δημοσίας οδού σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α.
  4. Έγκριση συνδιοργάνωσης 8ου  Αγώνα Δρόμου επί Δημοσίας οδού  με την επωνυμία «Στις Γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων….εκεί που γράφθηκε η Ιστορία τους» με τον Δήμο Νέας Ιωνίας και εξειδίκευση σχετικών πιστώσεων.
  5. Έγκριση 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.  και 1ου Α.Π.Ε., του έργου με τίτλο: Εργασίες συντήρησης στις κτιριακές υποδομές και στους αύλειους χώρους σχολικών μονάδων του Δήμου -Ν. Φιλαδέλφειας -Ν. Χαλκηδόνας » (A.M. : 32/21).
  6. Α. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών – 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. Β. Έγκριση σύναψης 1ης Σ.Σ.Ε. και Γ. Έγκριση 4ης παράτασης χρόνου περαίωσης του έργου «Ανάπλαση Κοινοχρήστων χώρων (1.Κ.Χ. ΤΟΥΡΑΛΗ 2.ΠΛ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ)» (Α.Μ.: 90/2018).
  7. Έγκριση της Διαδικασίας Χορήγησης και Χρήσης  Αδιάθετων Διατακτικών σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.
  8. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών Δήμου.

 Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ