Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας μετά από 50 μέρες διακοπή λειτουργίας

Μετά από 50 μέρες, από την προηγούμενη συνεδρίαση, την Τετάρτη 11/9/24 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας, μεταξύ των θεμάτων είναι και οι αναμορφώσεις προϋπολογισμών 2024 τόσο του Δήμου όσο και του ΠΠΙΕΔ, του οποίου η αναμόρφωση αφορά την αύξηση κονδυλίων εκδηλώσεων από 50.000 σε 60.000 ευρώ.

11

Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική  Συνεδρίαση Δ.Σ. (18η)

 Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως τροποποιήθηκε από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 5056/23, την 11η Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πρώην κτιρίου του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) σε τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδαστριών Ι.Ε.Κ. στο Δήμο.
  2. Έγκριση κατ’ εξαίρεση παραχώρησης Μονών Τάφων Διαρκούς Χρήσης.
  3. Παραχώρηση χρήσης του δημοτικού κτιρίου επί της οδού Αγίων Αναργύρων 11 –Νέα Χαλκηδόνα για την στέγαση του Κέντρου Ημέρας για αυτισμό κατόπιν της αριθ. πρωτ. 4306/14-2-2024 προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ.
  4. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2024, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Δημ. Επιτροπής.
  5. Έγκριση 5ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους 2024, βάσει της αριθ. 31/2024 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
  6. Εκλογή νέου τακτικού και νέου αναπληρωματικού μέλους Δ.Σ. Π.Π.Ι.Ε.Δ.
  7. Έγκριση πρακτικών γνωμοδότησης της επιτροπής παραλαβής για την τροποποίηση της σύμβασης με τίτλο: «Εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Κρίσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και παροχή υπηρεσιών ψηφιοποίησης και ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων για την ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας των Τεχνικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» (A.M. 5/2023) (χρονική μετάθεση παραδοτέων).
  8. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ» – Α.Μ.6/2022.
  9. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου ««ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ»-Α.Μ.167/2022.
  10. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ»-Α.Μ.109/2022.

 

  • Παρακαλούνται οι Διευθυντές των αρμόδιων Υπηρεσιών καθώς και η Νομική Υπηρεσία του Δήμου να είναι παρόντες κατά την Συνεδρίαση, προκειμένου να παράσχουν, εφόσον απαιτηθεί, τις αναγκαίες πληροφορίες και διευκρινίσεις επί των θεμάτων της Η.Δ.
  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας», στην ιστοσελίδα του Δήμου.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ